За Рокли, Чанти, Шапки, Бижута, Аксесоари, Детски комплекти, Бански костюми, Плетени играчки и др.

АЛЕКСАНДЪР ЕООД

Вашият магазин за прежди 

 

Разгледай нашите подукти ТУК!
разнообразие

Голямо разнообразие и наличности, бърза доставка

цветове

Богата цветова гама

Магазини

Магазини в София и склад и магазин на едро и дребно в Кюстендил

вежливо

Компетентно и вежливо обслужване

ТОП продукти

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ПРЕЖДИ И АКСЕСОАРИ АЛЕКСАНДЪР

Онлайн магазин за прежди

Онлайн магазин за прежди „Александър“ е собственост на фирма „Александър“ ЕООД, която предлага прежди за ръчно плетиво, аксесоари за плетене и кинкалерия от 1997 година.

Онлайн магазин за прежди „Александър“ съществува от 2007 година.

Притежаваме богата наличност от прежди на склад и два реални магазина за прежда в страната – в гр. София и гр. Кюстендил.

Търгуваме с Прежди и На едро, и На дребно.

Ако обичаш да ръкоделстваш, то си на правилното място – Онлайн магазин за прежди „Александър“!

В нашия Онлайн магазин за прежди ще откриеш запленяващи колекции на прежди от памук, мохер, вълна и коприна, подходящи за всеки сезон и вкус.

Редом със собствените марки прежда: „Александър“, „Мания“, „Ира“, „Соната“, „Романа“, „Гергана“, „Деси – 100% вълна“, Чорапена прежда „Александър“, „Оливия“, „Бояна“ и т.н. продаваме и преждите на утвърдените световни производители на качествени прежди: „Ализе“, „Нако“, „Фисташ“, „ЯрнАрт“, „Романофир“, „Хималая“ и други. 

Предлагаме и голямо разнообразие от аксесоари и материали – шишове, обръчи, игли, куки, плетачни станове и т.н., както за плетене, така и за шиене.

Колекцията ни от Декорациямъниста, копчета, апликации, ленти, дръжки за чанти, шнурове, сатенирани ленти и други е богата и се попълва редовно с актуални и търсени модели.

Осигуряваме Текстилна боя, подходяща за багрене в домашни условия на вълна и памук, както и последните броеве на Списания с актуалните модни тенденции в Плетивото.

В нашия Онлайн магазин за прежди ще намериш всичко необходимо за своето хоби. Разчитай на компетентните ни консултанти! Те винаги са готови да помогнат – внимателно и любезно!

Пазарувайте

Пазарувайте в обектите на „Александър“ ЕООД – магазини за прежда в София, централен склад и магазин на едро и дребно в Кюстендил.

О Ч А К В А М Е    В И ! 

Напред

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Количката е празна