0

Изберете страница

ЗА НАС 

„Александър“ ЕООД е фирма създадена през 1997 г. с предмет на дейност търговия с разнообразни прежди за ръчно плетиво. Впоследствие основната база от артикули се разширява и обогатява.

При нас може да намерите голямо разнообразие от прежди, тяхната широка цветова гама и наличности на склад. В сайта са включени най-новите модни колекции прежди на Ализе, ЯрнАрт, Нако, Романофир, Фисташ . Също ще откриете модни списания за плетива, аксесоари за плетене, аксесоари за декорация, копчета, текстилна боя за домашно боядисване на памучни и вълнени изделия, кинкалерия. Ще получите компетентно и вежливо обслужване от нашите любезни служители.

Работим в посока развитие на Вашата фантазия и индивидуалност. Открийте твореца в себе си! Бъдете оригинални, ефирни и в крак с модата! С красивите си изделия станете модел във Вашият град! Бъдете очароваща и загадъчна!

Направете Вашият правилен избор! Пазарувайте в обектите на ,,Александър“ ЕООД – Кюстендил, София и онлайн магазина! Открийте продуктите, които ще Ви впечатлят и заинтригуват! Добри продукти на добра цена!

Цените обявени на сайта са цени на дребно.

В складовете и магазините непрекъснато се поддържат достатъчни наличности от прежди, като количества и цветове.

„Александър“ ЕООД е собственик на някои от марките прежди за ръчно плетиво, които продава: Ира, Мания, Деси, Чорапена прежда „Александър“, Романа, Оливия, Флавия, Албена, Гергана, Бояна, Соната.

„Александър“ЕООД е представител за България на водещи Български, Румънски и Турски фирми в производството на качествени прежди за ръчно плетиво – Романофир, Alize, Nako,  Фисташ – HIMALAYA и др.

Непрекъснато търси, разширява и разнообразява своята продуктова и цветова гама. Работи успешно на пазара в България, тъй като разполага на склад с най- популярните прежди за българският пазар.

Разполагаме и с промоционални артикули на атрактивни цени до изчерпване на количествата.

Фирмата търси сериозни партньори на едро за разпространение на прежди в страната.

АЛЕКСАНДЪР