Изберете страница

ЗА НАС 

АлександърЕООД е фирма създадена през 1997 г. с предмет на дейност търговия с разнообразни прежди за ръчно плетиво. Впоследствие основната база от артикули се разширява и обогатява.

При нас ще намерите голямо разнообразие от прежди, тяхната широка цветова гама и наличности на склад.
В сайта са включени най-новите модни колекции прежди на фирма ALIZE, YarnArt, NAKO, Романофир, Фисташ,WOLANS,GAZZAL, HIMALAYA  .
Също ще откриете аксесоари за плетене, аксесоари за шиене, аксесоари за декорация, копчета, текстилна боя за домашно боядисване на памучни и вълнени изделия, кинкалерия, аксесоари за чанти, панери и кошници, материали за еспадрили.
Ще получите компетентно и вежливо обслужване от нашите любезни служители.

Работим в посока развитие на Вашата фантазия и индивидуалност. Открийте твореца в себе си ! Бъдете оригинални, ефирни и в крак с модните тенденции за 2022 година ! Плетените изделия са винаги на мода !

Направете Вашият правилен избор ! Пазарувайте в обектите на ,,АлександърЕООДКюстендил, София и онлайн магазина ! Открийте продуктите, които ще Ви впечатлят и заинтригуват ! Сензационни стоки на достъпни цени !

Цените, обявени на сайта са цени на дребно.

В складовете и магазините непрекъснато се поддържат достатъчни наличности от прежди, като количества и цветове.

АлександърЕООД е собственик на някои от марките прежди за ръчно плетиво, които продава:
Ира, Мания, Деси, Чорапена преждаАлександър„, Романа, Оливия, Флавия, Албена, Гергана, Бояна, Соната.

АлександърЕООД е представител за България на водещи Български, Румънски и Турски фирми в производството на качествени прежди за ръчно плетиво.
Фирмата е и единствен вносител и дистрибутор на фирма ,,WOLANS“ , която изпъква със своите младежки предложения и креативност.

Непрекъснато търси, разширява и разнообразява своята продуктова и цветова гама. Работи успешно на пазара в България, тъй като разполага на склад с най- популярните прежди за българският пазар.

Предлагаме и промоционални артикули на атрактивни цени до изчерпване на количествата.

Фирмата търси сериозни партньори на едро за разпространение на прежди в страната.