За нас

                  Описание на сайта
   Добре дошли в онлайн магазина за прежди за ръчно плетиво на "Александър" ЕООД гр. Кюстендил!
   Сайтът е създаден през 2007 година и бързо набира скорост. Голямото разнообразие от прежди, тяхната широка цветова гама и наличности на склад го превръща в желано място за пазаруване. В сайта са включени най- новите модни колекции прежди на  Ализе, ЯрнАрт, Нако, Айда, Романофир, Фисташ . Също ще намерите модни списания за плетива, аксесоари за плетене, аксесоари за декорация, копчета, текстилна боя за домашно боядисване на памучни и вълнени изделия, кинкалерия.
   Работем в посока развитие на Вашата фантазия и индивидуалност.
   Стараем се всячески да отговорим на изискванията на уважаваните ни клиенти.
              "Александър" ЕООД
  "Александър" ЕООД е фирма създадена през 1997 г. с предмет на дейност търговия с разнообразни прежди за ръчно плетиво. Впоследствие основната база от артикули се разширява и обогатява.
  Фирмата разполага със собствени складове и магазини в България:
- склад и магазин гр. Кюстендил
- склад и магазин гр. Ямбол
- склад и магазин гр.Бургас
- магазин гр. София- Женски пазар
- магазин гр. София - Красно село
- магазин гр. Варна - ":Александрина-92": ЕООД
Работното им време е :
от 09:00        до         18:00
   В складовете и магазините непрекъснато се подържат достатъчни наличности, като количества и цветове.
   "Александър" ЕООД е собственик на някои от марките прежди за ръчно плетиво, които продава: Ира, Мания, Сани, Деси, Чорапена прежда "Александър", Теодор, Престиж, Романа, Оливия, Флавия, Албена, Гергана, Бояна, Соната.
   "Александър"ЕООД е представител за България на водещи Български, Румънски и Турски фирми в производството на качествени прежди за ръчно плетиво - Романофир, Alize, Nako,  Фисташ и т.н.
   Непрекъснато търси, разширява и разнообразява своята продуктова и цветова гама. Работи  успешно на пазара в България, тъй като разполага на склад с най- популярните прежди за българският пазар. Цените са изгодни.
   Фирмата търси сериозни партньори на едро за разпространение на прежди в страната.
     Относно поръчките онлайн:
   Поръчки можете да правите 24 часа в денонощието. Те се изпълняват през работният ден и се изпращат чрез куриер до адреса на клиента или офис на куриера в посоченото населено място. При нужда от уточнения по поръчката с Вас се свързва наш служител. Поръчките, направени в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат.
     Подмяна:
   Ако желаете да подмените прежда или цвят можете да го направите в 7 дневен срок. Достатъчно е да се обадите на телефона - 0885 325 4160885 325 416 , за да се уговорите с някой наш служител от отдела "обслужване на сайта", за подмяната. Опаковката на преждата не трябва да бъде нарушена. Куриерските разходи при подмяна са за сметка на клиента.
   Разполагаме и с промоционални артикули на атрактивни цени до изчерпване на количествата.
    Клиенти на едро:
"Александър" ЕООД разполага със специален отдел, които обслужва клиентите на едро. Телефоните за контакти са обявени в "КОНТАКТИ" на сайта.
      Условия:
   Минималното количество прежда при покупка на едро е 0,250 гр, 0,500 гр, 1 кг от цвят в зависимост от опаковката на желаният артикул.
   Общото минимално количество на закупените стоки трябва да бъде 10 кг и нагоре. При това изпълнено условие клиентът на едро получава цени на едро. Ако закупените стоки се налага да се транспортират чрез куриер, то клиентът си поема транспорта до желаното населено място.
   При покупка на общо количество 10 кг и нагоре, "Александър"ЕООД поема транспорта до офиса на куриера, до посоченото населено място от клиента.
   Артикулите от категория "ПРОМОЦИИ" нямат цени на едро.
          

 

Управител:
 

Цените обявени в сайта са цени на дребно!

За клиенти на едро Вас Ви обслужва Галя

Даниела и Андон Чолакови